Berlin: Issa Rammo'nun Temsilciler Meclisi'nde liderliğe katılımından sonra CDU politikacılarının eleştirisi

Mirkelam

Member
“Almanya'daki Arap Topluluğu” turunun bir parçası olarak Issa Rammo, Berlin Temsilciler Meclisi'ni ziyaret etti. Davetiyeyi yapan CDU politikacısı, grubun klan liderinin ait olduğunu bilmek istemedi. GSYİH bir “süper-gau” dan bahsediyor.

Nisan 2024'ün sonunda, Berlin CDU'nun (Devlet Kurulu ve Senato üyeleri) üstü Dresden'de kapalı bir konferans için bir araya geldi. Orada, ana sayfasında indirilebilecek olan “8 puanlık klankriminity ile mücadele etmek için 8 puanlık bir makale” ile organize suç için tutarlı bir yaklaşıma sahip olmaya karar verdi.

Tanınmış bir Alman-Arab ailesinin başkanı Issa Rammo Tempelhof-Schöneberg'den CDU Milletvekili Christian Zander'ın davranışı, bu kararları Perşembe için Parlamentoya davet etti. Ancak “Tagesspiegel” e göre, Zander kimin ziyarete geldiğini bilmek istemiyor.

“Rammo ailesinin üyelerini davet etmedim ve asla bunu yapmayacağım” dedi. İnsanlar onun tarafından kişisel veya görsel olarak bilinmemektedir. “Rammo klanının bir üyesinin katılımını bilseydim, bu grup benim tarafından boşaltılmış olurdu.” . Zander, “Bu tur her yıl yüzlerce tur olarak düzenlendi.” Dedi. “Bireysel kayıt yoktu, katılımcılar toplumun kendisi tarafından organize edildi. Katılımcıların bir listesinin farkında değildim ”dedi.

Ancak bu, Instagram ziyaretinin fotoğraflarını yayınlayan Rammo'nun oğlu Firas ile çelişti: “Christian Zander, babamın Issa Rammo olduğunu çok iyi biliyordu. Şahsen adıyla kendini tanıttı ”dedi. “Babam, heyecan yaratmamak için CDU politikacısıyla bir fotoğrafta olmakla ilgilenmiyordu. Ancak politikacı ısrar etti ”. “Babam ona ortak bir resmin bir sansasyona neden olacağını söyledi. Ve babamın politikacı ile arkadaşları da bir sır değil.

Zander bunu şiddetle reddetti. “Rammos'la hiç ilgim olmadı ve gelecekte klan yapılarıyla bir ilgisi olmak istemiyorum, ama onlarla savaşın,” dedi “Tagesspiegel” i söyledi. “Klanların iyi bilinen bir stratejisi, bu kadar sinsi eylemlerle dikkat çekmek. Bu da bana yayılan yalanlar için de geçerlidir. “

Yeşillerden ve GSYİH'dan keskin eleştiriler

Berlin Temsilciler Meclisi'ndeki yeşil grup için yerli sözcüsü Vasili Franco, “CDU'nun araştırma yetkililerinin odağında gösterildiği kanıtlanmış bir klanın en bilinen yüzünü tanımadığına çok şaşırdım. “Sizi bir politikacı olarak teknik bir borsaya davet ederseniz, en azından kimin zıttı olduğunu biliyorsunuz. Franco, “CDU davayı güvenli bir şekilde güvence altına alacak ve umarım olayı, Berlin'de faaliyet gösteren yapıların ayrıntılarıyla biraz daha başa çıkma fırsatı olarak alacak.

Polis Birliği (GSYİH) “CDU için süper-GAU” dan bahsetti. İyi siyaset vatandaşa yakın olmalıdır. GSYİH sözcüsü Benjamin Jendro, “En göz kamaştırıcı klan figürlerinden birinin sadece Temsilciler Meclisi'nde mücadele ettiği tamamen göz ardı edilemez.” Dedi. “Issa Rammo özgür bir adam. Tabii ki, onu tanıyan herkes Demokratik anayasal devlette nasıl durduğunu ve kendisi hakkında daha fazla olduğunu ve kendi gücünü gösterdiğini biliyor ”dedi. Parlamentodaki görünüm Rammos Marketing için mükemmeldir. Diyerek şöyle devam etti: “Belki de birçok etkinlikte uzun zamandır yararlı olduğu gibi Temsilciler Meclisi'ne grup davetiyeleri için bir isim listesi yapmalısınız.”

jr