“Ağladım”: Polisist Rouven L. Öldürüldü – Sanık Afgan, Mannheim'daki bıçak saldırısı hakkında ilk kez yorum yapıyor

Mirkelam

Member
Afgan Sulaiman A.'nin Mayıs 2024'te Mannheim'da altı kişiyi bıçakladığı söyleniyor. Polis memuru Roueven Laur kısa bir süre sonra öldü. Bu süreçte sanıklar şimdi Gazze Savaşı'nın hayatını değiştirdiğini belirtiyor.

Polis memuru Roueven Laur, 31 Mayıs 2024'te Mannheim'daki Piyasa Meydanı'nda bir bıçakla saldırıya uğradığında öldü. Ölümcül saldırı sürecinde, sanık Afgan Sulaiman A. şimdi Gazze savaşını ifade ediyor. Stuttgart Yüksek Bölge Mahkemesi'nden önce Sulaiman A. “Bu Gazze Savaşı'nın başlangıcıyla hayatım değişti.” Dedi. Telegram'daki birkaç kanala abone oldu, burada erkeklerin, kadınların ve çocukların öldürüldüğünü gördü. “Her gün ağladım.”

Afgan cinayet ve cinayet teşebbüsüyle suçlanıyor. Federal savcıya göre, şu anda 26 yaşındaki Mannheim'da 31 Mayıs 2024'te bıçakla altı kişiyi yaraladı: İslam-kritik sivil hareket Pax Europa (BPE) ve 29 yaşındaki polis memuru Rouven Laur mitingine beş katılımcı. Yetkili, iki gün sonra ciddi yaralanmalarından öldü.

Gazze Savaşı, 7 Ekim 2023'te İsrail'de 1200 ölüm ve 250 civarında Massak Filistin teröristi tarafından tetiklendi. O zamandan beri İsrail, Gazze'deki İslamcı Hamas ile savaşıyor.

Federal savcı Sulaiman A. Sonuçta, sadece meşru değil, aynı zamanda sözde kâfirleri öldürme dini görevinin de ikna olmuştu.

Sanıklar yakın zamanda Mansheim'ın yaklaşık 35 kilometre kuzeydoğusunda Hesse'deki Karısı ve Çocukları ile yaşamıştı.

DPA/Saha