Anne, bebeğini geride bırakarak tatil köyünden iz bırakmadan kayboluyor

Mirkelam

Member
Polis, Thüringen'in Lauscha kentindeki bir tatil köyünde bebeği olmadan kaybolan 36 yaşındaki kişiyi arıyor. Polis, polis, itfaiye, kurtarma teşkilatı, köpek ekipleri ve dağ kurtarma hizmetlerinin Pazar akşamından bu yana büyük bir ekiple kayıp kişiyi aradığını duyurdu. Şu ana kadar kadının nerede olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. En son cumartesi akşamı görüldü.

Polis onun son ikamet yerinin Mannheim ya da geçici olarak kaldığı Weimar'da olduğu ihtimalini göz ardı etmiyor. 36 yaşındaki kişinin ortadan kaybolmasıyla ilgili soruşturma her yönden yürütüldü.


Kadının 3 haftalık kız çocuğunu evde yalnız bulan yakınları, polise haber verdi. Hastanede yapılan sağlık kontrolünden sonra bebek, gençlik yardım dairesine teslim edildi. Kızın bu şartlar altında durumunun iyi olduğu söylendi.

36 yaşındaki şahsı arama çalışmalarının şu ana kadar sonuçsuz kalması üzerine polis halktan yardım istiyor. Kayıp kişi yaklaşık 1,60 metre boyunda, zayıf ve omuz hizasında kahverengi saçlı. Kırmızı-beyaz bir ceket giydiğine inanılıyor. Polis ayrıca kadının iki fotoğrafını da yayınladı.