Aschaffenburg'da şiddet eylemi: 45 yaşındaki baba, ahlaki cesaret göstererek Enamullah O.'ya zulmetti.

Mirkelam

Member
28 yaşındaki bir Afgan, Aschaffenburg'da bir anaokulu grubunu bıçakladığında, aile babasının müdahale ettiği ve faili polis tutuklayana kadar takip ettiği söyleniyor. Aschaffenburg sakini RTL'ye şunları söyledi: “Her zaman başka tarafa bakmamalısın, müdahale etmelisin.”

Çarşamba günü ölümcül bir şiddet eylemi Aschaffenburg'u şok etti. Saldırıya uğrayan anaokulu grubunun yardımına gelen 2 yaşındaki çocuk ve 41 yaşındaki erkek hayatını kaybetti.

Şimdi RTL, daha kötü bir şeyin olmasını engellemiş olabilecek başka bir Aschaffenburg sakininin ahlaki cesaretini haber yapıyor. Üç çocuk babası Michael Hein cesurca olaylara müdahale etti. Polisin onu tutuklayıncaya kadar saldırganı takip ettiği söyleniyor.

Hein, yayıncı RTL'ye saldırıdan bahsetti. Schöntal Park'ta çığlıklar duydu ve hemen oraya koştu. Hein, saldırıya uğrayan çocukları ve öğretmenleri korumak için boşuna çabaladığını anlatıyor. Ancak saldırgan “ayrım gözetmeden bıçaklamaya” devam etti.

Ancak fail, Hein geri adım atmayınca panikledi ve kaçtı. Daha sonra saldırganın peşine düştü ve failin yerini polise bildirdi.

“Sadece işimi yaptım”

Enamullah O. bir anda dengesini kaybederek cinayet silahını tünele attı. Hein, “Onu bunalttık” diyor. Polis hızla olay yerine ulaştı. Hein tutuklamayı cep telefonuyla filme alıyor.

Bu olay Michael Hein'in üzerinde hala büyük bir yük oluşturuyor çünkü onun üç çocuğu ve bir torunu var. Kendisini bir kahraman gibi hissetmiyor: “Ben sadece işimi yaptım, yapmam gerekeni yaptım. İşin içinde çocuklar var. Her zaman başka tarafa bakmamalı, harekete geçmelisiniz.”

Evet