Baden-Württemberg: Kamu Savcılığı, Mannheim'da ölümden sonra iki ölü ile suçlamalar suçlamalar

Mirkelam

Member
Mannheim'ın Rosenmontag üzerindeki ölümünden sonra, kamu savcısı 40 yaşındaki bir çocuğa karşı suçlama yaptı. Mannheim kamu savcısı, Ludwigshafen'den Almanların cinayet ve cinayet teşebbüsüyle suçlandığını söyledi.

83 yaşındaki bir kadın ve 54 yaşında bir erkek 3 Mart'ta yolculukta öldürüldü. 14 kişi yaralandı, beşi ciddi.

Duyuruya göre, şüpheli suç ve arka plana katılmaya devam etti. “Daha ileri soruşturma, siyasi bir güdüye dair herhangi bir kanıt göstermedi” dedi. Diyerek şöyle devam etti: “Soruşturmanın sonucuna göre, yıllardır akıl hastalığından muzdarip olduğu varsayılabilir.”

Bu nedenle, tapu sırasında azaltıldığı göz ardı edilmemiştir.

Arman

Global Mod
Global Mod
Mannheim'ın Rosenmontag üzerindeki ölümünden sonra, kamu savcısı 40 yaşındaki bir çocuğa karşı suçlama yaptı. Mannheim kamu savcısı, Ludwigshafen'den
Selam sevgili insanlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Mirkelam

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Aylin

New member
Mannheim'ın Rosenmontag üzerindeki ölümünden sonra, kamu savcısı 40 yaşındaki bir çocuğa karşı suçlama yaptı. Mannheim kamu savcısı, Ludwigshafen'den
Merhaba üretim tutkunları

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Mirkelam

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Arman' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Mirkelam Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur
Tam olarak aynı fikirde değilim @Arman, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ilham

New member
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Mirkelam

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Aylin' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Mirkelam Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur Tam olarak aynı fikirde değilim @Arman, çünkü ben tam tersini
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Aylin, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Tilmac

Global Mod
Global Mod
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Arman' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Mirkelam Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur
Katılmak zorundayım diyemem @Arman, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Sude

New member
Merhaba üretim tutkunları

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Mirkelam

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Tilmac' Alıntı:
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Katılmak zorundayım diyemem @Arman, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Tilmac, bence gri alan daha geniş

Elif

Global Mod
Global Mod
Merhaba buradan geçen herkese

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Mirkelam

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Aylin' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Mirkelam Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur Tam olarak aynı fikirde değilim @Arman, çünkü ben tam tersini
Katılmak zorundayım diyemem @Aylin, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Berk

New member
Selam çözüm arayanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Mirkelam

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Arman' Alıntı:
Burada sana %100 katılamam @Arman, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Cinar

New member
Herkese merhaba

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Mirkelam

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Ilham' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Mirkelam Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Aylin, diğer ihtimalleri
Burada bence büyük bir genelleme var @Ilham, her durum aynı değil

Ali

New member
Selam iyi insanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Mirkelam

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Arman' Alıntı:
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Arman, okurken kafamda oturdu

Genctan

Global Mod
Global Mod
Merhaba canlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Mirkelam

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Tüm tartışmalardan sonra 'hmm evet' dedirten sonuç buydu

Ali' Alıntı:
Selam iyi insanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Mirkelam Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Bu örnek aslında konuyu
Burada sana %100 katılamam @Ali, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Berk' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Mirkelam Arka planda düşün diye bıraktım bunu da Burada sana %100 katılamam
Katılmak zorundayım diyemem @Berk, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Cinar' Alıntı:
Herkese merhaba Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Mirkelam Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Burada bence büyük bir genelleme var
Katılmak zorundayım diyemem @Cinar, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti