Berlin: Senatör daha önce eşcinsel öğretmenlere karşı zorbalık yapmayı biliyordu

Mirkelam

Member
Berlin'in Eğitim Senatörü Katharina Günther-Wünsch Parlamentoda yanlış bilgileri düzeltti. Müslüman öğrenciler tarafından eşcinsel bir öğretmene aylarca zorbalık bir şikayet mektubu, daha önceki açıklamaların aksine Aralık 2024'te olduğunu söyledi.

Berlin'in Eğitim Senatörü Katharina Günther-Wünsch (CDU), eşcinsel öğretmen Oziel Inácio-Stech'in şikayetlerinin ayrıntılı bir şekilde izin verilmesiyle ilgili daha önceki açıklamalarını düzeltti. “Carl Bolle Okulu'ndaki süreçle bağlantılı olarak, 20 Haziran 2025'te dosyaların yeniden incelenmesi, 4 Aralık 2024 tarihli mektubu kişisel olarak sunduğumu gösterdi.” Dedi. Yaklaşık bir hafta önce sadece Mayıs ayında okuduğunu söyledi.

CDU politikacı, “5 Haziran'da ve 12 Haziran'da genel müdürdeki eğitim komitesindeki yanlış bilgiler iç sınavın durumuna dayanıyordu.” Mektup, SO -Called Elektronik Postbuch'a kaydedilmedi. “Artık yazmayı hatırlatmadığım için pişmanım.”

Avukat doğrudan senatöre yazdı

Kendi bilgilerine göre, öğretmen aylarca Müslüman ailelerden öğrenciler tarafından hakaret, hakaret ve zorbalık yapıldı. Ayrıca bir meslektaş tarafından zorbalık ve yanlış iddialardan şikayet ediyor. Aralık 2024'te avukatı CDU politikacısına kayıtlı posta yoluyla bir mektup gönderdi.

Günther-Wünsch, sekiz gün önce Temsilciler Meclisi'nde ilk önce şikayetlerin kapsamlı bir izinini okumadığını belirtmişti. Mektup kişisel olarak ona hitap edildi ve Aralık ayında ofisinde alındı.

Eğitim yönetiminde sorumlu organa iletildi. Ama kendisi sadece Mayıs ayında okudu. Bir “kamusal yaşamın kişisi” olarak, ona hitap eden her mektubu okuyamadı, Günther-Wünsch bir hafta önce açıkladı.

Alman Basın Ajansı için mevcut olan senatöre dokuz taraflı mektupta, avukatı Moabit'teki ilkokuldaki etkinlikleri anlattı. Diğer şeylerin yanı sıra, öğretmenin ne yaptığını ve okul yönetimi veya okul denetiminin nasıl tepki verdiğini listeledi.

DPA/Krö

Elif

Global Mod
Global Mod
Berlin'in Eğitim Senatörü Katharina Günther-Wünsch Parlamentoda yanlış bilgileri düzeltti. Müslüman öğrenciler tarafından eşcinsel bir öğretmene aylarca
Merhaba fikirleri olanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Berk

New member
Berlin'in Eğitim Senatörü Katharina Günther-Wünsch Parlamentoda yanlış bilgileri düzeltti. Müslüman öğrenciler tarafından eşcinsel bir öğretmene aylarca
Merhaba soru sahipleri

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Mirkelam

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Elif' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım
Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @Elif, ikisini ayırmak gerek

Genctan

Global Mod
Global Mod
Merhaba tartışma sevenlere

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Mirkelam

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Elif' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Elif, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Arman

Global Mod
Global Mod
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Mirkelam

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Berk' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Mirkelam Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @Elif, ikisini ayırmak gerek
Tam olarak aynı fikirde değilim @Berk, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Cinar

New member
Selam oyun tutkunları

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Arman' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Mirkelam Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Tam olarak aynı
Katılmak zorundayım diyemem @Arman, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Ilham

New member
Selam takip edenler

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Mirkelam

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Berk' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Mirkelam Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @Elif, ikisini ayırmak gerek
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Berk

Tilmac

Global Mod
Global Mod
Merhaba tartışma sevenlere

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Mirkelam

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Elif' Alıntı:
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Elif, ben böyle düşünmemiştim

Sude

New member
Merhaba tecrübeli dostlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Mirkelam

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Son bir bakış atınca aklımda kalan izlenim tam olarak şöyle

Ilham' Alıntı:
Selam takip edenler Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Mirkelam Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala Açıkçası kendi tecrübem
Bu bakış açını anlıyorum @Ilham, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Cinar' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Katılmak zorundayım diyemem
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Cinar

Tilmac' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Mirkelam Arka planda düşün diye bıraktım bunu da İlginç bir ayrıntı
Burada sana %100 katılamam @Tilmac, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var