Deutsche Bahn: Buz erken sona erdi – çünkü çok kirli

Mirkelam

Member
Münih'ten Hamburg'a giden bir buzdaki gezginler için Nürnberg'deki gezi erken bitti – herkes dışarı çıkmak zorunda kaldı. Tren personelinin olağandışı gerekçesi: Buz devam etmek için çok kirliydi.

Deutsche Bahn sözcüsü olayı doğruladı. Daha önce, “Hamburger Abendblatt” ve “Münchner Merkur” bildirmişti.

Sözcü, bunun son derece pişman oldukları izole bir dava olduğunu söyledi. Diyerek şöyle devam etti: “İddiamız, uzun mesafeli bir yolculuk treninin Almanya genelinde bir yolculukta yüksek nitel standartlarla karşılaştığı. Ne yazık ki, bu yolculukta durum böyle değildi.”

Kirlilik türü hakkında sessizlik

ONboard personeline göre, ICE 886'daki ileri yolculuk makul değildi. Talep üzerine sözcüsü, kirliliğin tam olarak nasıl göründüğünü ve Nürnberg'in sonunda trende kaç gezgin olduğunu paylaşmadı.

Bir saat sonra yolculara alternatif bir seyahat seçeneği sunuldu. Buna ek olarak, gezginler de bu durumda tazminat başvurusunda bulunabilirler.

Tilmac

Global Mod
Global Mod
Münih'ten Hamburg'a giden bir buzdaki gezginler için Nürnberg'deki gezi erken bitti - herkes dışarı çıkmak zorunda kaldı. Tren personelinin olağandışı
Merhaba merak edenlere

@Mirkelam gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Sude' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Mirkelam Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Sude

Elif

Global Mod
Global Mod
Münih'ten Hamburg'a giden bir buzdaki gezginler için Nürnberg'deki gezi erken bitti - herkes dışarı çıkmak zorunda kaldı. Tren personelinin olağandışı
Selam paylaşımcılar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Mirkelam

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Mirkelam, gerçekten emeğine sağlık

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Sude' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Mirkelam Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sude

Arman

Global Mod
Global Mod
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Mirkelam

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Sude' Alıntı:
Aslında seni anlıyorum @Sude ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Ilham

New member
Merhaba koca ekip

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Mirkelam

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Arman' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Mirkelam Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Aslında seni anlıyorum @Sude ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı
Burada sana %100 katılamam @Arman, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Ali

New member
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Mirkelam

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Arman' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Mirkelam Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Aslında seni anlıyorum @Sude ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Arman

Aylin

New member
Merhaba uzmanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Mirkelam

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Arman' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Arman, özellikle pratik tarafı çok farklı

Genctan

Global Mod
Global Mod
Merhaba düşünenlere

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Mirkelam

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Şahsi değerlendirmem bu yönde şekillendi

Ali' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Mirkelam Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bunu da araya bıraktım
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Ali

Aylin' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Mirkelam Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim Bana kalırsa eksik
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Aylin

Ilham' Alıntı:
Merhaba koca ekip Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Mirkelam Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :) Burada sana %100 katılamam @Arman
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Ilham