Kadının üvey kızı haftalarca duşta kilitlediği söyleniyor – süreç başladı

Mirkelam

Member
Bir kadının üvey kızını haftalarca duşta engellediğinden şüpheleniliyor – yemek yemek, uyumak ve aynı zamanda acil durumunu yapmak zorunda. Kadının ve kızın babasının kızı da suçlanıyor.


Bir haftalık bir gecikme ile, 40 yaşındaki bir kadına karşı duruşma, küçük üvey kızını büyük ölçüde istismar ettiği söylenen Neubrandenburg Bölge Mahkemesi'nden önce başladı. O ve onun da suçlanan kocası, kızın babası, geçen Salı günü gerçek duruşma açılışı için görünmedikleri için polis tarafından gösterildi.

İddianameye göre, 40 yaşındaki ana sanık, kızı 2020 ve 2021 yaz arasında duşta birkaç kez engelledi, burada yemek, uyumak ve aynı zamanda acil durumunu yapmak zorunda kaldı. Sanık suçlar başladığında, kurban 14 yaşındaydı.


Hakim, Salı günü bir haftalık bir özgürlükten yoksun bırakılmasından bahsetti. İddianameye göre, kızın birkaç hafta boyunca duşta kilitlendiği söyleniyor.


Süreçte yer alanlar arasındaki bir patlama prosedürü nedeniyle Kasım 2024'te ilk prosedür iptal edildi. Buna karşılık, sanıkların itirafı için iletişim belirli bir cezai çerçeve sağladı. Ancak mahkeme, sanıkların kuşkusuz kabul edilmediği için kapsamlı kanıtlar gerekli olduğunu söyledi. O zamanlar sanık bir yaş küçüktü.


O zaman olduğu gibi, mahkeme iddianameyi okumadan önce halkı hala dışladı. Hakim bunu, diğer şeylerin yanı sıra, süreç katılımcılarının ve tanıkların gizliliğini koruyarak haklı çıkardı. Önceki planlamaya göre, 1 Nisan'da konuşulacak olan sadece yargı kamuoyudur.

Çiftin yanı sıra, kadının 17 yaşındaki kızı da suçlanıyor. Prosedürünüz Kasım ayında zaten ayrıldı. Kamu savcısı, sanık tehlikeli bedensel zararları, korunan korumanın kötüye kullanılması ve özgürlüğün yoksunluğunu suçluyor.


Kamunun hariç tutulması, çok sayıda tanığın duyulacağı tüm ana duruşma için yargının açıklanması haricinde geçerlidir. Kamu savcının yalvarması ve savunması da kamuoyu değil. Ayrıca, iddianameye göre bazı durumlarda tedavi edildiği söylenen kızın korunmasıyla ilgilidir. Diğer şeylerin yanı sıra, ana sanık banyoda banyoda buz gibi sudaki banyoda yatmak zorunda kalıyor.

Hakim, süreçteki aile koşullarının da ortaya çıkması beklenmelidir. Bu durumda, kamu yararı kişisel hakların korunmasına baskın değildir. Aynı zamanda adil bir prosedür hakkını sağlamakla ilgilidir.


DPA/CVB