Krailling: Kocası tarafından bıçaklanan altı çocuğun annesi

Mirkelam

Member
Starnberg bölgesinde (Bavyera) yaklaşık 8.000 nüfuslu Krailling belediyesinde, genç bir anne görünüşe göre kocası tarafından bıçaklandı. Suçun saat 14.00 civarında gerçekleştiği söyleniyor. Bir konut mülkünde bir mülteci konaklamasında.

Yoldan geçenler -Bu kocası evi bulduğunda polisi uyardı. Yetkililer geldiğinde, 29 yaşındaki çocuğu konaklamada bir dairede buldular. World gibi Axel Springer'a ait olan Bild gazetesine göre, altı çocuğun annesi boynundaki birkaç dikiş tarafından öldürüldü.

Öldürülen 36 yaşındaki kocası tutuklandı. Gazeteye göre, hem kurban hem de iddia edilen fail, Yemen'den sığınmacı olarak Almanya'ya geldi.

Buna göre, şüphelinin 2022'de Almanya'ya girdiği söyleniyor. Karısı ve altı çocuğu birlikte aile görevlerinin bir parçası olarak Bavyera'ya geldi.

Dört ve on yaş arasındaki altı ortak çocuk gençlik refahı ofisinin bakımıdır.

Cinar

New member
Starnberg bölgesinde (Bavyera) yaklaşık 8.000 nüfuslu Krailling belediyesinde, genç bir anne görünüşe göre kocası tarafından bıçaklandı. Suçun saat 14.00
Selam fikir üreticileri

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Tilmac

Global Mod
Global Mod
Starnberg bölgesinde (Bavyera) yaklaşık 8.000 nüfuslu Krailling belediyesinde, genç bir anne görünüşe göre kocası tarafından bıçaklandı. Suçun saat 14.00
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Mirkelam

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Cinar' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur
Tam olarak aynı fikirde değilim @Cinar, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ilham

New member
Merhaba

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Mirkelam

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Cinar' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur
Okurken sıkılmadım @Cinar, akıcı yazmışsın

Ali

New member
Herkese iyi sabahlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Mirkelam

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Cinar' Alıntı:
Katılmak zorundayım diyemem @Cinar, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Elif

Global Mod
Global Mod
Selam kankalar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Hiçbir otorite değilim ama kafam bu şekilde topladı

Tilmac' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Mirkelam Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Arşivine
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Tilmac, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Ilham' Alıntı:
Merhaba Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Mirkelam Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Okurken sıkılmadım
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Ali' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Mirkelam Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Not
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Ali, ama destekleyici veri göremedim