Liam Payne: “One Direction” şarkıcısı Buenos Aires'te balkondan düşerek öldü

Mirkelam

Member
İngiliz erkek grubu One Direction'ın eski üyesi Liam Payne, Çarşamba akşamı erken saatlerde balkondan düşerek hayatını kaybetti. Bu, Amerikan ünlü portalı “TMZ” tarafından bildirildi. Buna göre Payne, eski grup arkadaşı Niall Horan'ın konserine katılmak için seyahat ettiği Buenos Aires'teki otel odasının üçüncü katından düştü.

Olay yerel saatle 17.00 sıralarında meydana geldi. TMZ'nin aktardığı görgü tanıkları, Payne'in düşüşten kısa bir süre önce otel lobisinde isyan çıkardığının söylendiğini bildirdi. Ölümünün kesin koşulları hakkında henüz hiçbir şey bilinmiyor.

Kentin acil servis başkanı Alberto Crescenti yerel televizyona yaptığı açıklamada, Payne'in sonbaharda “çok ciddi yaralar aldığını” söyledi. “Yeniden canlanma ihtimali yoktu”. Crescenti'ye göre, kurtarma ekipleri bir acil çağrı aldıktan sonra Palermo bölgesindeki otele koştu. Çağrıdan yedi dakika sonra geldiler ve “daha sonra şarkıcı olduğunu öğrendiğimiz adamın öldüğünü keşfettiler.”

Payne alkol sorunlarıyla mücadele ediyordu


Şarkıcı, 2021'de yayınlanan bir podcast'te alkol ve ilaç bağımlılığının yanı sıra intihar düşünceleri hakkında açıkça konuştu. Henüz 31 yaşında olan Liam Payne, 2010 yılında 16 yaşındayken One Direction'a katıldı. Grubun 2017 yılında sona ermesinin ardından kariyerine solo sanatçı olarak başladı.