“Queer” Topluluğu Üzerine Anlaşmazlık: Bettina Böttinger Alice Weidel'i eleştiriyor – “Yalan Yaşıyor”

Mirkelam

Member
Eski WDR sunucusu Bettina Böttinger, “Ben lezbiyen bir kadınım ve queer topluluğuna aitim” diyor. Bir röportajda, 68 yaşındaki AFD patronu Weidel ve CDU politikacı Jens Spahn'ı eleştiriyor-çünkü kendilerini LGBTQ hareketinden uzaklaştırdılar.

Uzun süredir talk show sunucusu Bettina Böttinger (68), bir kadınla ölen AFD lideri Alice Weidel'i parti tarafından yetenekli bir hareket olarak görüyor. Böttinger (eski adıyla “Köln Treff”, “B. B. “Ve yine de Alice Weidel bir yalan yaşıyor çünkü partisinde ve seçmenlerinde rezervasyon yapmadan kabul edildiğini hayal ediyor.”

Weidel, “heteroseksüel eş ve ev hanımı için 50'lerin tradwife ideali” ile çelişiyor, diyor Böttinger. “Bu akıllı: AfD iki kadın görüntüsüne hizmet ediyor – her ikisi de onları taşıyabilir hale getiriyor.”

Her halükarda, “şaşırtıcı” buluyor, dedi Böttinger, “Avrupa'daki hakları somutlaştıran kadınların partilerinin kadınlara sağladığı hayata yol açmadığını” söyledi. Diyerek şöyle devam etti: “İtalyan Başbakanı Giorgia Meloni, onu aldattığında gayri meşru bir çocuk ve kocasını attı. Fransız politikacı Deniz Le Pen iki kez boşandı ve şimdi yalnız yaşıyor.”

Mevcut Kabine üyesi herkes için evliliğe karşıydı

Şansölye Friedrich Merz (CDU) yönetimindeki yeni federal hükümet hakkında Böttinger şunları söylüyor: “Queer siyaseti söz konusu olduğunda hükümeti çok eleştirel görüyorum. 2017'de Tarım Bakanı Alois Rainer, Araştırma Dorotee Bär Bakanı Alexander Bär, Alexander Bär Bakanı Alexander Bär, Alexander Bär Bakanı Alexander Bär, Alexander Bär Bakanı Alexander Bär Bakanı Alexander Bär Bakanı Alexander Bär Bakanı Alexander Bär Frei “

Böttinger 1996 yılında Harald Schmidt tarafından istenmeden dışarı çıktı. “Bu son derece agresif bir eylemdi,” diyor 68 yaşındaki geçmişe sahip. O zaman, babası lezbiyen varlığını öğrendi. “Kamu kötülüğünün özel sonuçları olduğunu nasıl düşünemezsiniz?” Böttinger “yıldıza” anlattı.

“Ayrıca lezbiyen ifadesini queer olarak kullanmayı tercih ediyorum”

Bununla birlikte, kendiliğinden tasarlanmada, Böttinger “queer” kelimesini – Weidel gibi. Moderasyon konuyla devam ediyor. “Jens Spahn da diyor ki: 'Ben queer değilim, eşcinselim.' Bu, aynı haklar için siyasi hareketle ilgili bir şeyim yok, kendimi bir tür kendi kendini koruma.

Ayrıca “Lezbiyen” ifadesini “queer” olarak kullanmayı tercih ediyor “dedi Böttinger:” “queer” modern ve saldırgan geliyor. Bununla birlikte, kadınların tekrar azınlık olma ve altına girme riskini içerir, çünkü erkekler queer hareketinde bile çok iddialıdır, bazen kadınlardan biraz daha iddialıdır. Bu yüzden şunu söylemeyi tercih ediyorum: Ben lezbiyen bir kadınım ve queer topluluğuna aitim. “

DPA/Krott

Tilmac

Global Mod
Global Mod
Eski WDR sunucusu Bettina Böttinger, "Ben lezbiyen bir kadınım ve queer topluluğuna aitim" diyor. Bir röportajda, 68 yaşındaki AFD patronu Weidel ve CDU
Merhaba yeni gelenler

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Mirkelam

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Aylin

New member
Eski WDR sunucusu Bettina Böttinger, "Ben lezbiyen bir kadınım ve queer topluluğuna aitim" diyor. Bir röportajda, 68 yaşındaki AFD patronu Weidel ve CDU
Selam fikir çatıştıranlara

@Mirkelam gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Tilmac' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Mirkelam Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala
Kısaca diyeyim @Tilmac, konu düşündüğümden genişmiş

Ilham

New member
Merhaba canlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Mirkelam

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Aylin' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara @Mirkelam gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan Kısaca diyeyim @Tilmac, konu düşündüğümden
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Aylin

Sude

New member
Selam yol geçen hanı ahalisi

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Tilmac' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Mirkelam Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Tilmac, o zaman daha ikna edici olurdu

Berk

New member
Selam katılımcılar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Ilham' Alıntı:
Merhaba canlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Mirkelam Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Aylin
Kısaca söylemek gerekirse @Ilham, konu henüz kapanmış değil

Ali

New member
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Tilmac' Alıntı:
Bence burada acele karar vermemek lazım @Tilmac

Elif

Global Mod
Global Mod
Selam yazılım camiası

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Mirkelam

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Sude' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Biraz daha veri ekleyebilirsin @Tilmac, o zaman daha
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Sude, özellikle pratik tarafı çok farklı

Genctan

Global Mod
Global Mod
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Mirkelam

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Aylin' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara @Mirkelam gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan Kısaca diyeyim @Tilmac, konu düşündüğümden
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Aylin

Arman

Global Mod
Global Mod
Merhaba buradakilere

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Mirkelam

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Elif' Alıntı:
Selam yazılım camiası Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Mirkelam Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin Bana kalırsa eksik bıraktığın
Bazı yerlerde haklısın @Elif, ama bütünüyle katılamıyorum

Cinar

New member
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Elif' Alıntı:
Selam yazılım camiası Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Mirkelam Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin Bana kalırsa eksik bıraktığın
Bu bakış açını anlıyorum @Elif, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum