Sylt: Acı verici Okul Gezisi – Birkaç ilkokul öğrencisi güneş yanığı nedeniyle hastaneye gitmek zorunda

Mirkelam

Member
Sylt'e bir okul gezisi birkaç üçüncü sınıf öğrencisi için hastanede sona erdi: Çocuklar acı verici bir güneş yanığından muzdaripti. Eğitim Bakanlığı Schleswig-Holstein öğretmenleri korur.

Neumünster'den (Schleswig-holstein) üçüncü sınıftan birkaç çocuğu için, bir hastanenin acil servisinde bir okul gezisi sona erdi. “Kieler Nachrichten” ve “Schleswig-Holsteiner Zeitungslag” (SHZ) yazdığı gibi, çocuklar bir güneş yanığından muzdaripti ve bu nedenle bakılması gerekiyordu. Etkilenenlerin sayısının ne kadar büyük olduğu tamamen açık değil – ortama bağlı olarak, üç veya beş hasta insanın konuşması var.

“Kieler Nachrichten” e göre, çocuklu öğretmenler zaten Sylt'ta bir doktoru ziyaret etmişlerdi. Ancak ilk başta, Schleswig-Holstein Eğitim Bakanlığı sözcüsü olarak orada tıbbi bir eylem bulunmadı. Okul gezisi devam etti.

Doktorlara ancak geri döndükten sonra tekrar danışıldı, daha sonra rapor bir Lübeck kliniğine etkilenenlerin transferini izledi.

Gazeteye göre, bazı ebeveynler öğretmenlere karşı cezai bir şikayette bulunacak ve denetim görevini ihlal ettiğini savunacaklardı. Okul gezisi geçen Cuma günü sona erdi, ancak şimdi tüm çocuklar bir istisna dışında okula geri dönmeli.

Bakanlık, öğretmenleri bir açıklamada açıkça korudu: “Öğretmenler her şeye dikkat ettiler ve onlarla birlikte güneşin korunması vardı, bu yüzden onları suçlayamayız,” dedi KN bir bakanlık sözcüsü. Ayrıca, Kuzey Denizi'ndeki güneş radyasyonunun zor olduğu vurgulanmaktadır – genellikle sıcaklık çok yüksek değildir ve hafif bir rüzgardır, böylece güneş ışınları hafife alınır ve güneş koruması genellikle tatilciler tarafından ihmal edilir.

Mevcut bir hava tahminine göre, kuzeydeki sıcaklıklar iç kısımda 23 dereceye kadar ulaşırken, Sylt üzerinde yaklaşık 20 derece biraz daha serin. Rüzgar zayıf ila orta derecede esiyor, bazen Kuzey Denizi'nde taze.

kaza