Üst Bavyera: Bir hastanın akrabaları merdivenlerden aşağı iniyor

Mirkelam

Member
Yukarı Bavyera'da bir hastanın akrabaları tarafından iki kurtarma çalışanı saldırıya uğradı ve ciddi şekilde yaralandı. 38 yaşındaki, bir merdivenden aşağı bir adım atarak sağlık görevlilerinden birine indi, başkalarının soruşturmaya göre, Brannenburg polis incelemesinin açıkladığı gibi, soruşturmaya göre.

Sağlık görevlileri, Oberbayerische Volksblatt'ın (OVB) bildirdiği gibi, Perşembe akşamı kötü Feilnbach'taki bir kliniğe kötü Feilnbach'ta 42 yaşındaki bir adam getirmek istediler. Başlangıçta adamın annesiyle bir anlaşmazlık yaşadılar. Durum daha sonra tırmandı: Annenin arkadaşı kurtarma işçilerine fiziksel olarak saldırdı. Bölgesel gazeteye göre, “İspanya'da yaşayan Küba, çoklu sahne merdivenlerinden bir adım aşağı inerek, diğerine bir tekme ve bazı vuruşlarla tedavi ederken, bölgedeki sağlık görevlilerinden birini itti.”

Ciddi yaralı iki sağlık görevlisi hastanelere getirildi. Şüpheli tutuklandı, bir yargıç tören için bir tören yayınladı, “özellikle Almanya'da kalıcı bir ikametgahı olmadığı için” diye devam etti polis. Kapsamlı ön soruşturmadan sonra, Traunstein kamu savcısı OVB'ye göre 38 yaşındaki çocuk için hapse girdi.

Polise göre, hastanın annesi sağlık görevlilerinden birini fiziksel olarak ele almakla suçladı. Polis de bunu araştırıyor.

Ilham

New member
Yukarı Bavyera'da bir hastanın akrabaları tarafından iki kurtarma çalışanı saldırıya uğradı ve ciddi şekilde yaralandı. 38 yaşındaki, bir merdivenden aşağı
Selam yeni başlayanlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Mirkelam

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Elif

Global Mod
Global Mod
Yukarı Bavyera'da bir hastanın akrabaları tarafından iki kurtarma çalışanı saldırıya uğradı ve ciddi şekilde yaralandı. 38 yaşındaki, bir merdivenden aşağı
Merhaba teknoloji meraklıları

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Mirkelam

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Ilham' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Mirkelam Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Ilham

Sude

New member
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Mirkelam

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Mirkelam

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Ilham' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Mirkelam Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Ilham

Ali

New member
Merhaba okuyanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Mirkelam

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Sude' Alıntı:
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Mirkelam Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Mirkelam Biraz genişletmek
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Sude, ama destekleyici veri göremedim

Aylin

New member
Selam mütevazı insanlara

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Ali' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Mirkelam Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar Oldukça iddialı konuşmuşsun @Sude, ama destekleyici veri
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ali, özellikle pratik tarafı çok farklı

Arman

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi akşamlar

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Elif' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Mirkelam Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Elif

Berk

New member
Merhaba oyun severler

@Mirkelam okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Ilham' Alıntı:
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Ilham, paylaşımın değerli

Cinar

New member
Selam sevgili forum

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Mirkelam

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Ilham' Alıntı:
Katılmak zorundayım diyemem @Ilham, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Tilmac

Global Mod
Global Mod
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Mirkelam

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Mirkelam

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Ali' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Mirkelam Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar Oldukça iddialı konuşmuşsun @Sude, ama destekleyici veri
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Ali

Genctan

Global Mod
Global Mod
Merhaba buradan geçen herkese

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Bütün paylaşımları okuyunca kafamda şekillenen düşünce bu oldu

Cinar' Alıntı:
Selam sevgili forum İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Mirkelam Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Katılmak zorundayım diyemem
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Cinar

Berk' Alıntı:
Merhaba oyun severler @Mirkelam okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım Bu tür bilgilere ulaşmak
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Berk

Tilmac' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Mirkelam Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Mirkelam Bu
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Tilmac, tartışmaya değer