“Üstünlük Duygu” – İtfaiyeci Birden Çok Kundaklama İtiraf ediyor

Mirkelam

Member
Gönüllü itfaiye üyesi kundaklama için Aschaffenburg'da yargılanıyor. Şimdi bir düzine ateşe sahip olduğunu ya da denemeye çalıştığını itiraf etti. Bir piromanyak değildi, vurguladı – bunun yerine farklı bir motife katlandı.

Güney Hessian Odenwaldkreis'te gönüllü bir itfaiye üyesi Ahşap yığınlar, ormanlar, çayırlar, yüksek koltuklar, bir hafta sonu evi ve bir orman kulübesi aydınlatıldığı söylenir. Şimdi 47 yaşındaki Aschaffenburg Bölge Mahkemesine cevap vermek zorunda.

“Ben piromanyak değilim, inan bana!” Dedi salonda 47 yaşındaki. Zaten gençliğinde itfaiye tugayı ile birlikteydi, şimdi 35 yaşındaydı, dedi – ve aynı zamanda Unterain'e yaklaşık bir düzine ateş bıraktığını ya da en azından denediğini itiraf etti.

Kamu savcısı, önünde kötü şöhretli bir adam olduğunu varsayar. BT teknisyeninin Hessian-Bavyera sınır bölgesinde, ormanlarda, çayırlar ve yüksek koltuklarda odun yığınları olduğu, aynı zamanda bir aile ve bir orman kulübesindeki hafta sonu evi olduğu söyleniyor. Yangınlarda kimse yaralanmadı.

Özellikle, 2018-2024 yılları arasında iki şiddetli kundaklama vakası, 20 başarılı kundaklama vakası ve üç kundaklama vakası var. Sanık şunları söyledi: “Sorumlu olduğum her davayı verdim.” Ancak 25 yangından sorumlu olmak istemiyor ve tüm sanıklar için kundaklama teşebbüs etmek istemiyor. Buna ek olarak, kimseye zarar vermek istemedi, dedi adam.

Eylemleri kapsamak için sofistike teknoloji

Araştırmacılara göre, sanık, suç sahnesine yerleştirdiği ve dosyalamadan sadece 12 ila 24 saat boyunca alev aldığı kendi kendine enflamatuar bir cihaz inşa etti. İddianameye göre, patlayıcı ve yangın cihazı, dezenfektan gibi yanıcı sıvılarla doldurulmuş piller, bir röle, bir tür anahtar ve kaplar.

Savcı Simon Schultheiß, “Failini daha da boğmak için, sanık inşaatı yanıcı bir boya ile kapladı.” “Sanık, inşaatın yüzeyinde parmak izleri veya DNA gibi izlerin yok edilmesini sağlamak istedi.”

İtfaiyecinin amacı “kundaklamadan üstünlük hissi çekmek ve soruşturma yetkililerinin ve nüfusun sözde çaresizliğinin ve karışıklığının tadını çıkarmaktı.

“İtfaiye aile gibidir”

“Asla benim hakkımda değildi,” diye garanti verdi. Aksine, hayal kırıklığı ve acılıktan hareket etti çünkü itfaiye tugayı korona salgını sonrası görüşüne göre yeterince tanınmamıştı. İtfaiyeyi övmek ve nüfusu ve iyi basını tanımak istedi.

Başkan Yargıç, 47 yaşındaki sanığın sadece bir kısmını kabul ettiğini anlayamadı. “Başka birinin etrafta dolaştığına inanmak zor,” dedi Karsten Krebs, başka bir kundakçının bölgedeki yolda olduğu ve sanığınki gibi yangın cihazları kullandığı teorisi açısından.

Artık 2023'te Heat yazında Miltenberg bölgesindeki bir ormanda bir ormanda yangın koyduğunu açıklayamadı. Başkan hakime göre, bölgedeki orman yangını riski o zamanlar büyüktü. Yaklaşık 100 itfaiyeci konuşlandırıldı. “Bazıları ısı nedeniyle tamamen tükenmişti. (…) İtfaiye, tanımladıkları gibi bir ve her şeydi?” Süreç önümüzdeki hafta devam edecek.

DPA/FGK