Vechta-alligator görüntülemesindeki her şey yanlış olduğu ortaya çıkıyor

Mirkelam

Member
Büyük bariyer çitleri, drone kullanımı ve yem olarak ölü bir sıçan: Vechta'da iddia edilen bir görme timsahı arayışı tam hızdaydı. Şimdi şehir her şeyi veriyor – çünkü video kaydı başka bir yerde oluşturuldu.

Aşağı Saksonya eyaletinde günlerce bir timsah aranmıştır. Şüpheciler, bir timsahın aslında Bremen'in güneybatısında olduğundan şüpheleri olan haklı olmalı. Hafta sonu arama önlemlerinden sonra, Vechta Şehir İdaresi hikayeyi açıkladı. Genç bir adam, iddia ettiği gibi, sürüngen videosu yapmadığını itiraf etmişti.

Şehir Pazartesi günü, adamın davranışının ne gibi yasal sonuçlara sahip olabileceğini açıkladı. Yönetime göre, adam geçen haftanın sonunda hayvanın bir yağmur suyu tutma havzasında hayvanı gördüğünü ve filme aldığını iddia etmişti. Sorumlu testler başlangıçta bir aldatmacaya dair herhangi bir kanıt tanımamıştır ve buna göre hareket etmiştir.

Sözde sürüngenleri korumak için finanse edilen arazi

Muhtemelen maruz kalan bir timsah arayışı başladı. Genç adama göre hayvanın kalması gereken alan Cuma günü önlem olarak kapatıldı. Bununla birlikte, uygulama yaklaşık 2.5 hektarlık alanın engellenmesinin nüfus için bir tehlike nedeniyle değil, muhtemelen görüşlü sürüngenleri korumak için olduğunu vurguladı.

Şehir sözcüsü Herbert Fischer, Cumartesi günü drone tarafından iki kez Drone tarafından arandı. Hiçbir şey bulunamadı. Bundan sonra, sözde hayvanı canlı bir tuzakla yakalamak için bir girişim yapılmalıdır – bir yem olarak ölü bir sıçan. Gerekirse, su tutma havzasından boşaltılmalıdır, bu arada söylendi.

Yetiştiriciler yakalama ipuçları vermelidir

Videoda görülebilen timsah, muhtemelen yasadışı üremeden gelen 80 ila 100 santimetre genç bir hayvan olabilir. Bir şehir sözcüsü görev sırasında bir yetiştiricinin yakalama konusunda ipuçları vermesi gerektiğini söyledi.

Şehir İdaresi tarafından Pazartesi günü ilk duyuru çok daha dikkatli geldi. “Bilinmeyen sürüngen lekeli” başlığı altında, hayvanın “bir timsah benzer uzmanlara göre” olduğu söylendi. “Ancak, hayvan tekrar yakalanana veya tespit edilene kadar bu kesin değil.”

Birkaç saat sonra, All Bear: “BT uzmanları tarafından video materyalinin hala daha derin incelemesi”, kayıtların Vecta'daki yağmur suyu tutma havzasında yaratılmasının imkansız olduğunu gösterdi. Video orada oluşturulmadı.

Belediye Başkanı Kristian Kater, çalışmaları için tüm acil servislere teşekkür eder. SPD politikacı, “Güvenlik ve hayvan refahı devam ediyor, bu yüzden siteyi engellemek gerekiyordu.”

Berlin'de sürüngen kukla

Berlin'de de acil servisler Cuma günü sözde bir timsah nedeniyle Berlin-Weißensee'de bir gölete çağrıldı. Ancak, durum hızla zararsız olduğu ortaya çıktı. Bir kukla suya yüzdü.

DPA/SOS/JML

Berk

New member
Büyük bariyer çitleri, drone kullanımı ve yem olarak ölü bir sıçan: Vechta'da iddia edilen bir görme timsahı arayışı tam hızdaydı. Şimdi şehir her şeyi
Selam forum ahalisi

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Mirkelam

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Vechta-timsah görüntülenmesindeki her şeyin yanlış olduğu ortaya çıkıyor" ifadesine dair doğrudan bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, "Vechta'da timsah alarmı: İnanılmaz karşılaşma" başlıklı bir TikTok videosu bulunmaktadır
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Genctan

Global Mod
Global Mod
Büyük bariyer çitleri, drone kullanımı ve yem olarak ölü bir sıçan: Vechta'da iddia edilen bir görme timsahı arayışı tam hızdaydı. Şimdi şehir her şeyi
Merhaba değerli arkadaşlar

@Mirkelam gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Eğer başka bir konuda yardım gerekiyorsa, lütfen daha fazla bilgi verin veya farklı bir ifade kullanın
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Berk' Alıntı:
Selam forum ahalisi Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Mirkelam Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Vechta-timsah görüntülenmesindeki her şeyin
Evet kısmen haklısın @Berk, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Ali

New member
Merhaba tartışmaya katılanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Genctan' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar @Mirkelam gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Eğer başka bir konuda yardım
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Ilham

New member
Selam teknoloji dostları

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Mirkelam

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Genctan' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar @Mirkelam gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Eğer başka bir konuda yardım
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Genctan, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Arman

Global Mod
Global Mod
Selam sorusu olanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Mirkelam

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Ali' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Ali, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Cinar

New member
Merhaba merak edenlere

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Ali' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi
Bu bakış açını anlıyorum @Ali, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Sude

New member
@Mirkelam gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Cinar' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak Bu bakış açını anlıyorum @Ali, fakat bazı yerlerde fazla kesin
Katılmak zorundayım diyemem @Cinar, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Aylin

New member
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Mirkelam

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Arman' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Mirkelam Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Söylediklerinde doğru olan yerler var @Ali, fakat başka
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Arman, onu söyleyeyim

Elif

Global Mod
Global Mod
Selam oyun tutkunları

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Aylin' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Mirkelam Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur
Ben biraz temkinliyim @Aylin, ama söylediğin mantıklı geliyor

Tilmac

Global Mod
Global Mod
Merhaba sohbete dahil olanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Mirkelam

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Elif' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Ben biraz temkinliyim @Aylin, ama söylediğin mantıklı geliyor
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Elif